Isarena

Indviet

Isarenaen blev indviet den 10. marts 2019.

Billede fra 14.10.2018

Dronefoto af Esbjerg Idrætspark med den nye is-arena
Klik på billedet for at se det større

Medio oktober er der lagt tag og facade på arenaen - det begynder at ligne noget.

Isarena

Dronefoto af byggeriet september 2018 - klik på billedet for at se det større.
Dronefoto af byggeriet september 2018 - klik på billedet for at se det større.

Granly Hockey Arena

Med renoveringen og nybygningen ændres Granly Hockey Arena fra en ombygget skøjtehal til en isarena med internationalt format både i planlægning og arkitektur.

Byggeriet tager sit afsæt i den afholdte totalentreprisekonkurrence, hvor KG Hansen, med Friis & Moltke og Cowi som rådgivere, kom med det vindende forslag. Forslaget og vinderen blev offentliggjort den 1. november 2017.

Arkitekturen og materialevalget er en fortsættelse af Dokken og stadionbyggeriet og skaber en stærk samlet helhed i sportsparken.
Granly Hockey Arena forside

Mellem den eksisterende loungebygning og den nye isarena – svæver en transparent lounge som skaber stor synlighed og overdække for den nye hovedindgang til den nye isarena.

I hallen er der 2568 siddepladser, heraf 454 siddepladser på VIP-tribunen – derudover er der 1810 ståpladser i alt: 4378 pladser.
Granly Hockey Arena

Fra hovedindgangen i siden af hallen byder en stor ankomsttrappe velkommen til hallens fordelingsniveau som er adgang til tribunerne og giver et flot udsyn over hele hallen. Rundt om i hallen på dette plateau er der etableret udsalgssteder, møderum, adgang til Bobedre-loungen, nedgang til toiletter i stueetagen og adgang til VIP-tribune.
Granly Hockey Arena - lounge

Fra VIP-tribunen er der direkte adgang til den store lounge med plads til min. 450 spisende gæster. Loungen har direkte adgang til de øvrige faciliteter i loungebygningen, som toiletter, køkken og elevator m.v.

I stueetagen er der toiletfaciliteter, teknikrum, opbevaring og depoter. 

Der forberedes til etableringen af tre omklædningsrum.

Banelegemet samt store dele af den oprindelige belægning i stueplan bevares.

Læs mere