Sønderrisskolen

Om- og tilbygning Sønderrisskolen

Sønderrisskolen har pladsmangel og derfor bygger vi en ny skolefløj med 6 nye klasseværelser hver på ca. 60 m2, med tilhørende toiletter og teknikrum.

Plantegning over den nye tilbygning på Sønderrisskolen

De nye klasselokaler skal stå klar til skolestart 2019, hvorefter vi bygger nogle meget små og utidssvarende lokaler på 48 m2 om, som ligger i dobbelthuset, der hedder Skytten & Jomfruen.

I udearealet laver vi nicher for udearbejdspladser for eleverne. Brede flisearealer, der får ”skillerum” af rionet beplantet med efeu. Det skal give rum og give læ, og appellere til at elever kan sætte sig under en parasol/solskærm og lave gruppearbejde.

Vi bygger på det bagest liggende areal, ned mod fredsskoven, og der er kun én adgang til byggepladsen, og det er ned mellem Sønderrishallen og skolen. Så skolens børn, lærere og ledelse er udfordret på at overholde afspærringer og gå mindre omveje, fordi de på intet tidspunkt må krydse byggepladsen.


November 2018
Seneste nyt 1. juni 2019

Seneste nyt 1. juni 2019

I hele byggeperioden, har såvel håndværkere som elever og lærere været udfordret på, at deles om adgangsforholdene til skolens arealer. Nybyggeriet ligger længst inde på matriklen, så håndværkerbilerne har haft fortrin. Med stor forståelse fra lærere og elever er lykkes på bedste vis, og byggeriet går nu ind i den afsluttede fase.

Udearealerne begynder at tage form, hvor cykelparkering, udearealer til leg og ophold og lidt hække gøres klar.

De 6 klasselokaler omkring det store fællesrum er også tæt på at være afsluttet. listemontering i klasselokaleMontering af døre, diverse lister og greb er igang. De olierede lister på væggene er lavet dels som akustisk regulering, dels som beskyttelse af overfladen. Giver en flot karakter til rummene. I toiletrum er anvendt en fugefri overflade, Fibo-Trespo, det glæder vi os til at få erfaring med, rengøringsmæssigt må det være en stor fordel.

Inden for den næste mdr. vil alt være klar til at blive overdraget til skolen, så eleverne lige kan nå at være med til at den store rokade, før de går på sommerferie, for at frigøre 2 eksisterende bygninger, der skal have ombygget 10 klasselokaler til 6 klasser