Sønderrisskolen

Om- og tilbygning Sønderrisskolen

Sønderrisskolen har pladsmangel og derfor bygger vi en ny skolefløj med 6 nye klasseværelser hver på ca. 60 m2, med tilhørende toiletter og teknikrum.

Plantegning over den nye tilbygning på Sønderrisskolen

De nye klasselokaler skal stå klar til skolestart 2019, hvorefter vi bygger nogle meget små og utidssvarende lokaler på 48 m2 om, som ligger i dobbelthuset, der hedder Skytten & Jomfruen.

I udearealet laver vi nicher for udearbejdspladser for eleverne. Brede flisearealer, der får ”skillerum” af rionet beplantet med efeu. Det skal give rum og give læ, og appellere til at elever kan sætte sig under en parasol/solskærm og lave gruppearbejde.

Vi bygger på det bagest liggende areal, ned mod fredsskoven, og der er kun én adgang til byggepladsen, og det er ned mellem Sønderrishallen og skolen. Så skolens børn, lærere og ledelse er udfordret på at overholde afspærringer og gå mindre omveje, fordi de på intet tidspunkt må krydse byggepladsen.


November 2018